top of page

Yine bir TT meselesi… Yine bambaşka…

Bu digital günlük bayadır boş kalmış, bir şeyler karalayım diyodum, eğitim vesile oldu…


Çoğunuzun bildiği gibi, 16-17 Ekim’de Ankara’da AirArts Temel Hamak Eğitmenlik Eğitimi, Modül 1 vardı. Bu alandaki ilk eğitmenlik eğitimim. Master eğitmen olarak girdiğim ilk eğitimim. Ne kadar heyecanlıydım anlatamam. Eğitim bitti, hala bunları yazarken bile içim kıpır kıpır.


Neyi, ne kadar öğretebildim bilmiyorum; ama çok şey öğrendim. Biiiir sürü duygu yaşadım, aynı anda. Öğrendim, heyecanlandım, sıkıştım, rahatladım, kendime notlar aldım, şuraya çalışayım dedim, deneyimledim, neler hissettim neler. Bir eğitmen kendi eğitiminden kendi adına ne kadar verim alabilirse, o kadar (belki daha da fazlasını) aldım. Her eğitimden başka şeyler öğreneceğim, bunun heyecanı da başka. Tüm hafta sonu beni daha donanımlı eğitmen olmaya itti. çok güzel geçti, çok!


Her eğitimin yeri farklı olacak biliyorum.

Ama 6. Yıldızlar Takımının yeri apayrı olacak. Gelen tüm eğitmen adaylarına sonsuz teşekkür ederim. Bilmeden o kadar kıymetli bir şey yaptınız ki benim için… Eğitime gelmenizden tutun eğitim sürecindeki enerjiniz, bana hissettirdikleriniz, desteğiniz, bilgi paylaşımınız, sorularınız, çabanız, ışıl ışıl gözleriniz…! Of hepsi için çok teşekkür ederim. Mine hocam… çok teşekkür ederim, yolculuğun başından beri olan pek çok şey için (buraya yazamayacağım pek çok şey)…


Çok şükür.


Karmamız temiz, yolumuz huzurlu, ışığımız parlak olsun…





Son Yazılar

Hepsini Gör
bottom of page